I-----------------------------------------------------------------I I Přípustné množství mikroorganismů (KTJ5)) I I----------------------I------------------------------------------I I Salmonella sp. I Escherichia coli nebo enterokoky I I (v 50 g vzorku) I (v 1 g - 5 zkoušených vzorků) I I----------------------I---------------------I--------------------I I negativní I 4 vzorky I 1 vzorek I I I---------------------I--------------------I I I 103I 5 x 103I I----------------------I---------------------I--------------------I
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- součásti minimální určující typ, hodnocené zvláštní typ označení typu obsah živin formy a součásti a složení, způsob ustanovení rozpustnost další výroby živin požadavky ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 2 3 4 5 6 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 9.1 Směs stopových Živiny celkový obsah Celkový Výrobek získaný Je-li stopová živin v pevné celkem 5 % každé stopové a/nebo smíšením dvou živina vázána v formě živiny; obsah vodorozpustný nebo více hnojiv chelátu, musí vodorozpustného obsah každé typu 3 b) být uvedeno podílu každé stopové chelátotvorné stopové živiny, živiny činidlo a podíl činí-li tento vodorozpustného rozpustný podíl obsahu vázaného nejméně v chelátové polovinu formě celkového obsahu; pokud je stopová živina zcela rozpustná ve vodě, deklaruje se pouze obsah vodorozpustného podílu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9.2 Směs stopových Živiny celkový obsah Celkový Výrobek získaný Je-li stopová živin v celkem 2 % každé stopové a/nebo rozpuštěním živina vázána v kapalné formě živiny; obsah vodorozpustný a/nebo suspenzí chelátu, musí vodorozpustného obsah každé dvou nebo více být uvedeno podílu každé stopové hnojiv typu 3 b) chelátotvorné stopové živiny, živiny ve vodě činidlo a podíl činí-li tento vodorozpustného rozpustný podíl obsahu vázaného nejméně v chelátové polovinu formě celkového obsahu; pokud je stopová živina zcela rozpustná ve vodě, deklaruje se pouze obsah vodorozpustného podílu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ".
Poskytovatel zdravotní péče je před provedením zákroku povinen pacientovi poskytnout údaje o jeho aktuálním zdravotním stavu, o povaze a účelu navrženého léčebného postupu, o...
Pojem trvalých následků na zdraví ve smyslu podle § 302 odst. 3 písm. b) tr. zákoníku není v trestním zákoníku ani v judikatuře specifikován. Ze samotného smyslu tohoto ustanovení...
Ustanovení na ochranu spotřebitele mají být aplikována i na vztahy, v nichž vystupuje fyzická osoba, jež má podnikatelské oprávnění, avšak v těchto vztazích se jako podnikatel...
Účelem a smyslem kogentního ustanovení § 444 obch. zák. (viz § 263 odst. 1 obch. zák.) je docílit stavu, v němž bude předmět koupě v okamžiku, kdy má kupující dle smlouvy nabýt...
Je-li předmětem sporu právo na vydání bezdůvodného obohacení ve smyslu ustanovení § 2991 a násl. o. z., je smlouva o postoupení takové pohledávky (uzavřená podle ustanovení § 1879 a...
Vítejte na internetovém serveru epravo.cz. Jsme zdroj informací jak pro laiky, tak i pro právníky profesionály. Zaregistrujte se u nás a získejte zdarma řadu výhod.
Protože si vážíme Vašeho zájmu, dostanete k registraci dárek v podobě unikátního video tréningu od jednoho z nejznámějších českých advokátů a rozhodců JUDr. Martina Maisnera, Ph.D., MCIArb, a to "Taktika vyjednávání o smlouvách".
Registrace je zdarma, k ničemu Vás nezavazuje a získáte každodenní přehled o novinkách ve světě práva.
Vypadá to, že jste si něco zapomněli v košíku. Dokončete prosím objednávku ještě před odchodem.