Speciál pro školní jídelny

Speciál pro školní jídelny

Autor:


Nakladatelství: Wolters Kluwer


Datum vydání: 1. 1. 1970



Školní stravování slaví 70 let své existence a současně prochází významnými změnami. Dostává se do centra pozornosti veřejnosti i médií a často čelí kritice, která není oprávněná. Vedoucí školních jídelen se dnes více než kdy jindy ve své práci neobjedou bez manažerských kompetencí, řeší pestrou paletu problémů od sestavování jídelních lístků přes administrativu, pracovněprávní otázky, musí sledovat měnící se legislativu, nové trendy v moderním vaření, komunikují se zaměstnanci, vedením školy, rodiči i dětmi a často ještě zvládají doplňkovou činnost… A to není zdaleka všechno. Proto rozšiřujeme řadu našich odborných periodik o SPECIÁL PRO ŠKOLNÍ JÍDELNY, který vám pomůže mít přehled o tom, co nesmíte opomenout, i o tom, co můžete vylepšit. Obsah připravujeme ve spolupráci s odborníky na oblast školního stravování z MŠMT, ČŠI, Ministerstva zdravotnictví, dále odborníky na výživu, školské a pracovní právo, management. Najdete zde také informace o vzdělávacích akcích, konferencích, soutěžích, příklady dobré praxe ze školních jídelen a recepty vhodné pro školní jídelny.
SPECIÁL PRO ŠKOLNÍ JÍDELNY bude vycházet pravidelně 6x ročně (každý lichý měsíc v roce) od září 2015 v rozsahu 20 stran.
Speciál lze zakoupit samostatně nebo společně s časopisem Řízení školy (vychází 12x ročně, 40 stran).
Součástí ročního předplatného je elektronická verze Speciálu s možností snadného vyhledávání na www.rizeniskoly.cz.